Open dag voor professionals – 8 februari

8 februari

Leven lang leren
Als specialist in leren leren, weet KPZ wat er in het domein kind en educatie speelt en begrijpt wat professionals nodig hebben om hun deskundigheid te vergroten. Samen met schoolbesturen en andere partners creëert KPZ een rijke leeromgeving voor professionals, zodat zij kunnen groeien in hun professionele identiteit en hun meesterschap.

Thema’s
De professionaliseringsactiviteiten van het Centrum voor Ontwikkeling (CvO) zijn geclusterd rond vier thema’s:

 • VAKSPECIALISATIES
  Hoe word ik sterker in een vak (bijvoorbeeld rekenen of digitale geletterdheid) of doelgroep (bijvoorbeeld specialist jonge of oudere kind)? Hoe kan ik collega’s adviseren, coachen of begeleiden in een vak of doelgroep?
 • INNOVEREN
  Waar houd ik rekening mee als ik wil innoveren en verbeteren? Wat zijn effectieve interventies? Hoe krijg ik een lerend en onderzoekend team?
 • PERSOONLIJK MEESTERSCHAP
  Hoe ontwikkel ik mijn professionele identiteit? Welke begeleiding kan ik krijgen om mijn werk en van collega’s anders te organiseren?
 • LEIDERSCHAP
  Hoe ontwikkel ik mij tot leidinggevende, formeel of informeel leider? Hoe stuur ik op inhoud en processen van samenwerken en samen leren? Hoe creëer ik een professionele cultuur?

 

Studieadvies & algemene voorlichting
Wil je advies over welke opleiding bij jou past, dan kun je in de aula terecht bij één van de studiecoaches.

Voorlichting
Tijdens de open dag kun je in gesprek met docenten en je laten informeren over diverse opleidingen.

Delen

Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon Google Plus icon