Open avond – 27 mei

27 mei

De open avond is van 18.00 tot 21.30 uur. We werken met verschillende routes. Je krijgt een uitgebreide voorlichting over de opleiding van jouw keuze. Studenten leiden je rond in de school en vertellen hun ervaringen. Je kunt sfeer proeven en krijgt inhoudelijke informatie tijdens de proeflessen.

Tijdens de open avond zijn zowel belangstellenden voor de pabo, als belangstellenden voor de ad-opleiding van harte welkom. Uiteraard is het mogelijk om iemand mee te nemen naar de open avond. Hij of zij hoeft zich niet aan te melden.

Studiecoaches
Heb je specifieke vragen over de aanmeldprocedure of studeren met een beperking? Twijfel je of de opleiding bij je past? Of wil je weten welke mogelijkheden er zijn om je te professionaliseren na je na de opleiding? Een gesprek met een studiecoach kan je verder helpen.

Extra informatie over studeren aan een pabo
Op de site www.goedvoorbereidnaardepabo.nl vind je veel informatie over onder andere de voorkennis waar studenten over dienen te beschikken voor de vakgebieden aardrijkskunde, geschiedenis en natuur en techniek.

Delen

Facebook icon Twitter icon LinkedIn icon Google Plus icon